Sexmarkt account verwijderen


sexmarkt account verwijderen

2, begin alle lopende bestellingen en transacties af te handelen. Het komt overigens voor dat bepaalde gegevens worden bewaard omwille van juridische verplichtingen. Als je je zakelijke account wilt sluiten om een account te maken als privé-verkoper, dan hoef je je account niet te sluiten. Selecteer de tab Ander probleem op de contactpagina. 4, scrol naar het tweede deel van het contactformulier: Vertel ons meer over dit probleem. Klik rechts bovenaan de pagina op Aanmelden en vul je e-mailadres en wachtwoord. Mocht je geen gebruik meer maken van bijvoorbeeld je Facebook-account dan zou het slim kunnen zijn om deze te verwijderen. Door accounts te verwijderen zullen deze in de loop der tijd ook verdwijnen uit de resultaten van zoekmachines.

Lana emmen sexmarkt

Veel succes met het verwijderen van je account(s)! Als je dit eenmaal gedaan hebt, kun je namelijk niet meer bij je gepubliceerde werk. ' Je kunt hier kiezen tussen e-mail, telefoon of live chat. Vaak staan links naar dergelijke profielen in zoekmachines zoals Google. Als je Amazon-account eenmaal verwijderd is, is deze vrouw geil waar niet langer toegankelijk voor jou of voor andere partijen die met Amazon verbonden zijn. Om per e-mail contact op te nemen, klik je op de linker E-mail-knop en vul je de reden in waarom je je Amazon-account wilt sluiten.

Bronnen Vond je dit een nuttig artikel? Deze zul je vinden door met je muis over de meer hulp nodig? Eventueel kun je hierover contact opnemen met Marktplaats. Wil je in de toekomst toch weer iets op Amazon kopen of verkopen, dan zul je een nieuwe account aan moeten maken. 8, volg de instructies die nu verschijnen om direct contact met Amazon op te nemen.


Sitemap